Na het afronden van mijn studie Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente ben ik ca. 15 jaar lang als tekenaar/constructeur werkzaam geweest bij verschillende machinebouw-bedrijven. Hierbij heb ik niet alleen veel ervaring gekregen met Autodesk Inventor maar heb ik ook gebruik gemaakt van soortgelijke pakketten zoals Solidworks en Solid Edge.

Tijdens mijn carrière vond ik het niet alleen belangrijk om goed werkende machines af te leveren, maar ook tijd en aandacht te besteden aan het maken van het ontwerp zelf. Ik ben van mening dat een goede structuur en opbouw van 3D modellen essentieel zijn voor een tekenkamer. Hierbij is het ook belangrijk om nieuwe ontwikkelingen niet uit het oog te verliezen. Op korte termijn kost een dergelijke aanpak wellicht meer tijd, maar op lange termijn zal dit zeker besparingen opleveren. Niet alleen bij het ontwerp zelf, maar ook door het voorkomen van fouten bij productie en gebruik van de producten.

Over mij - Mark van Barneveld - MvB Solutions - Autodesk Inventor - Advies Training App ontwikkeling pasfoto

In 2018 heb ik besloten om van deze passie mijn beroep te maken en mij fulltime erop te richten om bedrijven bij te staan in het gebruik van Autodesk Inventor. Dit doe ik door middel van advies, training of op maat geschreven applicaties. Het geeft mij enorm veel voldoening wanneer ik zie dat constructeurs beter en sneller met het pakket kunnen omgaan en zich meer kunnen concentreren op de dingen waar het echt om gaat. Het ontwerpen van mooie producten voor uw bedrijf.