Advies

Het gebruik van Autodesk Inventor binnen uw bedrijf is een middel om het ontwerpproces te ondersteunen. Het is mijn ervaring dat constructeurs binnen een bedrijf voornamelijk druk zijn met het uitwerken van projecten en daardoor geen of weinig tijd hebben om zich bezig te houden met nieuwe technieken of het verbeteren van processen.

Hoe fijn is het dan als u gebruik kunt maken van de kennis en expertise van iemand met ruim 15 jaar ervaring in de machinebouw, die niet alleen begrijpt wat u als machinebouwer nodig heeft, maar ook op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen.

Autodesk Inventor - Advies en Training icoon advies
Autodesk Inventor - Advies en Training icoon training

Training

Naast het geven van advies kan ik ook helpen bij het opleiden van de medewerkers. Ik bied geen standaard cursussen aan, maar in overleg met de klant kijk ik waar de kennis en kunde ontbreekt en op basis daarvan bied ik een lesplan aan, het gaat dus om maatwerk. Hierbij kan ik ook gebruik maken van 3D modellen van de klant om de informatie nog toegankelijker te maken.

Graag kom ik bij u langs om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Dit kan voor allerlei soorten situaties of u nu een bekend probleem heeft waarbij u advies en/of training nodig heeft. Of u wilt weten waar de mogelijkheden tot verbeteringen liggen. In dit laatste geval is een Inventor APK wellicht een geschikte optie